top of page

Avlshoppen Paradis fra Steinsholti

Paradis er kåret rigtig fint med:

Byg 8.73 Rid 8,58 Total 8.63 som 5 års

F:    Skýr frá Skálakoti  

M:   Plóma frá Skrúð 

FF: Sólon frá Skáney  

MF: Markús frá Langholtsparti 

Paradis fra Steinsholti  er en stor 147 cm  1. klasses 5 gænger hoppe som er utrolig smuk. Vi har importeret Paradis fra Island, og hun kom til Stald Lysholm 5 år gammel og skal biddage med nyt blod til stutteriet. 

Paradis deltog i Landsmot 2018 og fik en flot sølvmedalje i avl for 5 års hopper. Paradis fik en verdensklasse kåring lige inden hun blev vis på Landsmot, og ligge i øjeblikket som den næst højest kårede 5 års hoppe i verden.

Hun er også en rigtig talentfuld sportshest, og hendes styrke er at hun faktisk har alle gangarter i en høj kvalitet, og hun er storrammet med meget rummelige bevægelser. Hun er utrolig smidig og har en rigtig fin skulderfrihed. Vi har store forventninger til hende både som avls- og sportshest. Vi har startet hende stille op i efteråret 2019 og hun gør det godt og har i 2022 været udtaget til  det Nordiske mesterskab med en flop finaleplads i B-flok. I 2022 har hun også deltaget i DM med finale plads i både 4-gang  bronza og iT2 for ungryttere.  Vi er også startet op med at avle på hende, og det første føl arriverede i juni 2021. Et stort fint hoppeføl efter vores avlshingst Skinfaxi.  Vi synes hun var en rigtig prinsesse så derfor kom hun til at hedde Prinsessa fra Lysholm.

bottom of page